Fa'asagaga tu'ia fa'alava ma fa'aletonu lelei ma lo latou puipuiga

O lefa'agasologa o le tatu'iina o ta'avalee sili ona faʻaaogaina i le gaosiga o paipa uʻamea e leai se mea, ma na faia e le au uso Siamani Mannesmann i le 1883. O le masini faʻapipiʻi faʻasolosolo e aofia ai le lua-roll cross-lolling piercing machine ma le tolu-roll cross-lolling piercing machine.O fa'aletonu lelei o le capillary e maua mai i le ta'avale fa'alava ma le tu'ia o le fa'agaau fa'agaaga e aofia ai le gaugau i totonu, ga'u i fafo, le mafiafia o le puipui ma le maosi o luga o le capillary.

Capillary infolding: Capillary o le faaletonu e sili ona tupu i le tatuiina o le taʻavale, ma e fesoʻotaʻi vavalalata ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o le paipa avanoa, le fetuunaiga o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le masini pasi, ma le lelei o le tui. palaka.O mea e a'afia ai le fa'aogaina o capillary: tasi o le fa'aitiitiga (fuafua) ma taimi fa'amalosi i luma o le polo;o le isi o foliga pu;o lona tolu o le tulaga lelei i luga o le polo.
O le punou i fafo o le paipa capillary: O le tele o le punou i fafo o le paipa capillary e mafua mai i le faaletonu o le faagaau avanoa, o se isi faaletonu tulaga maualuga e faigofie ona mafua pe a taai ma tuia le avanoa.O mea e a'afia ai le fa'apipi'i i fafo o le capillary: A. pa'u palasitika avanoa ma le fa'a'ese'ese;B. fa'aletonu luga ole paipa;C. tulaga lelei meafaigaluega ma pasi foliga.

E le tutusa le mafiafia o puipui capillary: E le tutusa le mafiafia o puipui felavasai ma le mafiafia puipui umi.Pe a ta'avale felavasa'i ma tu'ia, e foliga mai e tupu le mafiafia o le puipui e le tutusa.O mea autu e aʻafia ai le mafiafia o le puipui o le capillary tube o le: o le vevela vevela o le paipa avanoa, le totonugalemu o le pito o le paipa, le fetuunaiga o le pu o le masini tui ma foliga o le meafaigaluega, ma isi.

Capillary luga maosiosia: E ui lava o manaoga mo le tulaga lelei i luga o paipa capillary perforated e le saʻo e pei o na o paipa taʻavale mill ma sizing mill mo le lelei o paipa uamea, mataʻutia luga mataosia o paipa capillary o le a aafia ai foi le tulaga lelei o paipa uamea.O a'afiaga e a'afia ai le fa'afefe o luga o le fa'alava capillary: e masani lava ona o le pito i luga o le meafaigaluega fa'a'au'au po'o le laulau e ulu atu ai le masini tu'i ua matua'i masaesa, talatala po'o le laulau fa'avili e le feliuliua'i.Ina ia puipuia le pito i luga o le capillary mai le mataʻutia e le faaletonu o le mea faigaluega faʻapipiʻi, e tatau ona faʻamalosia le suʻesuʻeina ma le oloina o le meafaigaluega faʻapipiʻi (taʻiala taʻiala ma le faʻafefe).


Taimi meli: Ian-10-2023