ERW Pipe's atina'e fa'amoemoega ma fa'afeagai fa'afitauli

ERW paipafa'amoemoega o atina'e ma fa'afitauli o lo'o feagai

Resistance uelo e puupuu o le paipa uʻamea ERW ma numera o tulaga lelei, e pei o le gaosiga maualuga, tau maualalo, saʻo lelei itu, foliga matagofie.Ae ui i lea, i aso ua tuanaʻi, ona o le le lelei o le faʻatuatuaina o le uelo, faʻatapulaʻaina tele i le faʻaaogaina.Ole fua ole gaosiga ole paipa laiti.

ERW paipa uʻamea faiga faʻamalieina ausia taunuʻuga, ma o lenei aʻoaʻoga o se taʻiala e faʻamalieina.Otometi fa'atonutonu tekonolosi e fa'amalieina ai fa'amaufa'ailoga ua tu'uina atu e fa'amautinoa ai le fa'aleleia atili o le lelei o le uelo;ona o le faʻaleleia atili o tekonolosi faʻamatalaga ultrasonic, e mafai ona ausia le suʻesuʻega o le faʻaogaina o le tagata faʻapipiʻi Wong i le laina gaosiga;ona o le faʻaleleia atili o le tulaga o masini.O le faʻapipiʻiina o le laʻasaga (normalizing) togafitiga i le laina gaosiga.Le fa'aleleia atili o le fa'atinoga.

I luga aʻe o le tele o faʻaoga faʻapitoa, faʻaleleia atili le faʻamaoni o paipa paipa ERW.Fa'ateleina le tele o fa'aoga.I le taimi nei, o nisi o gaosiga o le lalolagi o ERW paipa paipa laau e mafai ona faʻaaogaina i nofoaga malulu, ma le tele o atunuʻu o loʻo fausia le laina gaosiga o paipa ERW.

Mai atunuʻu o le gaosiga o paipa ERW, faʻaopoopo i le maualuga o le gaosiga muamua, maualalo i le taotoga, saʻo saʻo mai fafo, le malosi o le uelo.Elongation ese ma fa'aitiitia, punou su'ega i le potu vevela aafiaga faigata taua e mafai ona ausia manaoga faʻapitoa.Ae o loʻo i ai le tele o gaosiga o paipa uʻamea ERW welds vaivai maualalo-vevela toughness, lea faʻatapulaʻaina lo latou faʻaogaina i nofoaga malulu.

O le aofaʻi o le faʻaogaina o le vevela, le saoasaoa o le uʻamea, le faʻaogaina o le feʻaveaʻi ma isi mea e fesoʻotaʻi ma le maualalo o le vevela o le faʻafefe, o se numera tele o galuega aoga na faia i lenei tulaga.Weld i itu uma e lua o le saosaoa luga o le uelo e tatau ona latalata le tasi i le isi i le faagasologa o le mamanu, uelo malulu, ma uelo lua, ona o le liusuavai uamea ua sasaa atu i luga o le saoasaoa eseese, e pei o le saoasaoa muamua e tupu pe afai o le saoasaoa mulimuli e. tele o le a sili atu osofaʻiga mai fafo tau FATT faateleina, o le tusi fautuaina convergence angle o le 5 i le 6. sili atu uelo saoasaoa i 20m/min tulaga patino auiliiliga auiliili, ou te talitonu ina ua mavae ni nai suega e maua ai le faagasologa uelo sili, o lea e faaleleia ai le vevela maualalo toughness. o le uelo.


Taimi meli: Oke-14-2019