Belt And Road a'afiaga ile alamanuia uamea

Shinestar Steel Research Institute e talitonu o le vaitaimi o Saina o le televave o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga ua alu mo le faʻavavau, lea e mafua ai ona oʻo i le alamanuia uʻamea le tiga o le fetuunaiga ogatotonu maualalo le tuputupu aʻe i le lima tausaga talu ai, ma o le tuputupu aʻe i le lumanaʻi o loʻo faʻaauau pea ona faʻagesegese o le a avea ma mea moni e le mafai. , o le faʻamoemoe o le lumanaʻi atinaʻe o loʻo taoto i le mauaina o le tuputupu aʻe fou o le tamaoaiga o Saina, tulaga lagolago tuputupu aʻe.

O le faʻatulagaina o le avanoa fou e manaʻomia ona faʻataunuʻuina e ala i gaioiga faʻapitoa tau tamaoaiga.O le aseta Belt ma le Auala i tua atu o loʻo i tua atu o tuaoi, o loʻo i ai se avanoa lautele mo atinaʻe faʻaitulagi, Saina faavaomalo, i luga o le ala o le a le masalomia le tatalaina o le talafaasolopito o le tagata. o le tulaga sili ona matagofie tulaga intercontinental fausaga fausaga, o lea o le fausiaina tele-tele o le a aumaia ai se ituaiga o manaoga fou.I Asia i Sautesasae ma e oo lava i le tele o avanoa Eurasia, ua amata ona faaalia e le atinae o Saina se tulaga atinae fou. uamea, faatasi ai ma le atinae o Saina maualuga-saosaoa, le faatulagaga, e manaomia i le tele o manaoga mo uʻamea ma uʻamea?Afai e le mafai e Saina ona ausia le manaoga mo uamea o ai e mafai ona faatumu le avanoa?O lona uiga mo le uʻamea ma le uamea a Saina, o se manaoga fou tele. .Shinestar Steel Research Institute e talitonu o le atinaʻe ua na o se vaega o ia mea, e tatau ona tatou faʻalagolago i le tuʻufaʻatasia o atinaʻe gaosiga gafatia ma le fesiitaiga, e tatau ona sili atu le faʻalauteleina o fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga, e aofia ai se saoasaoa malosi o internationalization o le RMB, i luga o le ala o tatalaina se vaitau fou, ua sili atu nai lo o tatou mafaufau.

9.6 miliona kilomita o fanua i Saina, o le fetuutuunai o le fausaga faaitulagi tau tamaoaiga o loo i ai foi i le vave agai i luma o le alamanuia uamea i le suesuega o le fausaga maketi o le manaomia ona gauai atu i lenei tulaga.I totonu oi latou, aemaise o le tuufaatasia o le atinae o itulagi Beijing-tianjin-hebei. I le avea ai ma vaega autu o atinae faaitulagi,

tu'ufa'atasiga o le itulagi Beijing-tianjin-hebei o lo'o fausia nei i Beijing e avea ma amataga o le fa'aogaina o felauaiga. numera o le tuputupu ae, e manino.Shinestar uamea vaega i le tausaga talu ai e tuu i le faagaoioiga i Tianjin faavae gaosiga, o loo faavae i Tianjin, radiation tulaga lalolagi gaosi oloa, gaosiga maualuga o paipa ERW oLSAW paipa, SSAW paipa uamea, paipa u'amea lamolemole ma isi oloa lelei, e faʻafetaui i taimi uma manaʻoga o tagata faʻatau.

Atinaʻe o le faʻavaeina o le itulagi e faʻavavevave ai le atinaʻeina o le malosi o le itulagi e toe faʻatulagaina. O le taimi nei, e mafai ona tatou vaʻaia le faʻatulagaina o alamanuia tau vailaʻau mamafa gataifale e aofia ai uʻamea ma uamea, ua vave ona fausia se mamanu i Tangshan, Tianjin e avea ma sui o le mamafa, aemaise lava le tulai mai o le liʻo alamanuia gaosiga, ma Beijing i apaau e lua faalautele atu i le alamanuia faaonaponei. e aoga le pisinisi uamea e mafaufau ai.

O le lumanaʻi, o le a malamalama le shinestar i avanoa tau atinaʻe tau tamaoaiga, tekonolosi gaosiga fou, faʻaauau pea ona gaosia le paipa ERW maualuga, paipa LSAW, paipa uʻamea SSAW, paipa uamea ma isi oloa maualuga, e faʻaleleia ai le tauvaga maketi o taumafaiga faifaipea.


Taimi meli: Sep-29-2019