Fa'aletonu masani o Uila

I le faagasologa o le gaosiga o le uʻamea uʻamea, o le ai ai le tulaʻi mai o faʻaletonu uʻamea pe afai e le saʻo le auala uelo.O faʻafitauli sili ona taatele o le vevela vevela, malulu malulu, lamellar saeia, leai se fusi ma le le atoatoa o le ulu, stomata ma slag.

Ta'e vevela.

E gaosia i le taimi e mālūlūina ai le uelo.O le mafuaʻaga tele o le sulfur ma le phosphorus i le uamea ma le faʻapipiʻiina e fausia ai nisi faʻafefiloi eutectic, o mea faʻafefiloi e matua maaleale ma faigata.I le taimi o le mālūlūina o le uelo, o le eutectic paluga o le a i ai i le tulaga vevesi ina ia faigofie ona ta'e.

Ta'e malulu.

E lauiloa foi o le tuai ona ta'e, e gaosia mai le 200i le vevela potu.O le a ta'e pe a mavae ni nai minute e oo lava i ni nai aso.O le mafuaʻaga e fesoʻotaʻi vavalalata ma le fausaga fausaga, mea faʻapipiʻi, teuina, faʻaoga ma faiga faʻapipiʻi.

Lamellar Sae.

Ina ua malulu le vevela o le uelo i lalo ifo o le 400 tikeri, o nisi o le mafiafia o le ipu e matua tele ma maualuga le eleelea, aemaise lava i totonu o le sulfur, ma e malosi lona tutusa ma le taʻavale i luga o le laupepa o le malosi maualuga le vavaeina o uʻamea. i lalo ifo o se malosi perpendicular i le mafiafia itu i le faagasologa uelo, o le a maua ai le taʻavale taʻavale laa.

Leai o le Fusion ma le le atoatoa o totonu.

O le mafuaʻaga e lua e tutusa lava, o le le talafeagai o mea faʻatekonolosi, fua ma fua faʻatau, o le mama e le lava le faʻaogaina o le faʻafefe ma le faʻafefeteina poʻo le leaga o le faʻaogaina o tekonolosi.

Stomata.

O le mafuaʻaga autu o le gaosia o le porosity i le weld o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga ma le filifilia, teuina ma le faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi, o le filifilia o faʻasologa o faʻasologa o le uelo, le mama o le tootoo ma le puipuiga o le vaitaele.

Slag.

Ituaiga, foliga ma le tufatufaina o mea e le o ni uʻamea faʻapipiʻi e fesoʻotaʻi ma auala faʻapipiʻi ma le vailaʻau vailaʻau o le uʻamea, Flux ma le uʻamea.


Taimi meli: Tes-30-2019